Bukan BBM screenshot Fasha Sandha

Hati hati bila berborak. Orang kata cakap siang pandang-pandang. Cakap malam dengar-dengar. Kalau berBBM boleh capture screenshot. Huhuhu.

By the way, ini cerita petang tadi. Balik makan, ada orang datang. Konon-konon nak service filter. Tapi kami mana ada filter dalam rumah. Outdoor filter pun masih testing lagi, alfu syifa tak datang ambil pun.

Anyway lepas cakap kami tak ada filter, mamat tu pun pergi. Saya nampak ada waja biru datang dalam tu ada 2 orang. Takkan datang buat kerja macam tu je berlenggang kan?

Saya dan suami suspek ni macam lain macam. Nasib baik kami ada dirumah sebab 5 minit sebelum tu kami keluar.

Hati-hati ya kawan-kawan terutamanya di Melaka, pelbagai helah orang guna untuk masuk rumah kita.

Doa banyak-banyak supaya Allah pelihara kita semua.

Posted with WordPress for BlackBerry.

One thought on “Bukan BBM screenshot Fasha Sandha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s