berlatih tangga kejayaan

Selamat tahun baru cina, cuti panjang 4 hari. Saya tengok kawan yang makan gaji semuanya ambil kesempatan bercuti, kawan yang bekerja sendiri sibuk melipatgandakan usaha. Saya pula agak perlahan sedikit minggu ini.

Baca status facebook ida semalam, dia nak ajar anaknya potty train. Hmm, bagus juga idea tu. Sawda pun rasanya dah sedia.

Jadi perancangannya, tidak ada perancangan keluar sebab nak beri masa pada sawda untuk berlatih ke tandas.

So far baru 1 accident, itu pun sebab saya sibuk bercakap dengan akak kemas rumah tadi.

Good luck to me and to sawda, yeay!

3 thoughts on “berlatih tangga kejayaan

    • betullah kak jie, saya punya lesu sampai tak sempat nak reply komen kak jie. šŸ™‚

      hari ini cadangnya nak update blog tengokla lesu masih berbaki ke tidak. :))

  1. Pingback: Pengalaman dan Tips Untuk “Potty Train”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s