berlatih tangga kejayaan

Selamat tahun baru cina, cuti panjang 4 hari. Saya tengok kawan yang makan gaji semuanya ambil kesempatan bercuti, kawan yang bekerja sendiri sibuk melipatgandakan usaha. Saya pula agak perlahan sedikit minggu ini.

Baca status facebook ida semalam, dia nak ajar anaknya potty train. Hmm, bagus juga idea tu. Sawda pun rasanya dah sedia.

Jadi perancangannya, tidak ada perancangan keluar sebab nak beri masa pada sawda untuk berlatih ke tandas.

So far baru 1 accident, itu pun sebab saya sibuk bercakap dengan akak kemas rumah tadi.

Good luck to me and to sawda, yeay!

Advertisements

3 thoughts on “berlatih tangga kejayaan

    • betullah kak jie, saya punya lesu sampai tak sempat nak reply komen kak jie.
      🙂

      hari ini cadangnya nak update blog tengokla lesu masih berbaki ke tidak. :))

  1. Pingback: Pengalaman dan Tips Untuk “Potty Train”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s